MRK Fresh Group

The Hungarian Food Professionals


Alles wat maar met Hongaarse gastronomie te maken heeft, kan je via ons bereiken.

Ons verhaal


De MRK Fresh Group is onstaan in 2012. Echter gaat de historie van de filosofie wel veel langer terug. De broers Michael en Robin Kovács zijn al van huis uit bekend met de Hongaarse smaken. Van kleins af aan gingen zij ieder jaar op vakantie naar Hongarije. Hier raakten zij bekend met de heerlijkheden die Hongarije heeft te bieden. Na elke vakantie werd de kofferbak flink gevuld met allerlei Hongaarse delicatessen om deze vervolgens in Nederland te verorberen. Éénmaal thuis merkten zij dat er nog geen Hongaarse levensmiddelen verkrijgbaar waren in Nederland. Dit was de hoeksteen voor het importeren van Hongaarse producten naar Nederland. 


Inmiddels levert de MRK Fresh Group aan verschillende B2B kanalen, te weten: supermarkten, groothandels, delicatessenzaken, speciaalzaken, marktkramen en zo meer. Van Hongaarse paprikapoeders tot Hongaarse salami. Van Hongaarse pasta's naar Hongaarse kolbász, van Hongaarse goulashcrème naar Hongaarse wijnen. Ook hebben wij voor diverse klanten private label producten verzorgd.


En niet te vergeten leveren wij  ook aan consumenten middels onze bekende webshop: www.desmaakvanhongarije.nl


Kortom, bij ons kun je terecht voor "De Smaak van Hongarije"

Professioneel team

Gastronomie

Heerlijke ingrediënten

Ons team


Hierbij stellen wij ons graag aan jullie voor.


Als broers gaan wij al sinds onze geboorte naar Hongarije. Het jaarlijks pendelen tussen Nederland en Hongarije, en altijd boodschappen meenemen bracht ons op het idee om Hongaarse smaken te importeren.