MRK Fresh Group

Ons assortiment

De Smaak van Hongarije


Van de wereldberoemde PICK wintersalami naar het rode goud, de paprikapoeders van Kalocsa, door naar de smaakmakers van Univer. Bekijk hieronder alle Hongaarse merken en bijbehorende producten.

Univer smaakmakers en sauzen

Wij zijn voor Univer Product Zrt. exclusieve importeur voor de BeNeLux. Univer produceert sinds 1948 specerijen en andere voedingsproducten. Bekijk hier een greep uit het assortiment van Univer.

PICK salami en vleeswaren

Wij zijn voor PICK Szeged Zrt. importeur voor de BeNeLux. PICK produceert sinds 1869 vleeswaren en andere voedingsproducten. Bekijk hier een greep uit het assortiment van PICK.

HERZ salami en vleeswaren

Wij zijn voor het merk HERZ importeur voor de BeNeLux. HERZ produceert sinds 1888 vleeswaren en andere voedingsproducten. Bekijk hier een greep uit het assortiment van HERZ.

Gyulai kolbász en vleeswaren

Wij zijn voor Gyulahús Kft. importeur voor de BeNeLux. Gyulahús produceert sinds 1868 vleeswaren en andere voedingsproducten. Bekijk hier een greep uit het assortiment van Gyulahús.

Kalocsai paprikapoeder

Wij zijn voor Kalocsai Fűszerpaprika Zrt. exclusieve importeur voor de BeNeLux. Kalocsai produceert sinds 1936 paprikapoeders en andere voedingsproductren. Bekijk hier een greep uit het assortiment van Kalocsai.

Házi Arany kruiden en specerijen

Wij zijn voor Házi Arany Kft. exclusieve importeur voor de BeNeLux. Házi Arany produceert sinds 1990 kruiden en specerijen. Bekijk hier een greep uit het assortiment van Házi Arany.

Grand Tokaj wijnen

Wij zijn voor Grand Tokaj Zrt. exclusieve importeur voor de BeNeLux. Grand Tokaj produceert de wereld beroemde Tokaji Aszú en meer heerlijke wijnen uit de Tokaj regio. Bekijk hier een greep uit het assortiment van Grand Tokaj.

Eszterbauer wijnen

Wij zijn voor Eszterbauer Kft. exclusieve importeur voor de BeNeLux. Eszterbauer produceert al jaren heerlijke witte, rosé en rode wijnen in de bekende regio Szekszárd.

Bekijk hier een greep uit het assortiment van Eszterbauer.

Private label

Tevens kunnen wij van verschillende producten ook Private Label aanbieden. Wij hebben ervaring in alle productgroepen die wij voeren. Neem hierover contact op via de contactpagina.